Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич сподели очакванията си за дербито

...
Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич сподели очакванията си за дербито
Коментари Харесай

Заги за срещата с Венци Стефанов: Изпихме три ракии и се разбрахме

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич показа упованията си за дербито с Локомотив (София) в петък. Според наставника на " белите " противникът има опитни състезатели и би трябвало оптимално разпределяне, с цел да се вземе победа.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Загорчич показа и за срещата с президента на клуба Венцеслав Стефанов. Двамата обсъждаха бъдещето на треньора след тежката серия от три следващи загуби, прекратена против Арда в предишния кръг. По думите на Загорчич са " изпили три ракии и са се разбрали ".

" Говорихме си с господин Стефанов. Изпихме три ракии и бяхме спокойни. Дали идва в точния момент паузата за национални тимове? Такава е програмата. Време или не, няма значение. Тренираме си от самото начало, дори и през тази отмора. Нормално нещо. Във футбола е наложително като играе националният тим да има пауза за клубните тимове. Ние ще гледаме да се подготвим още по-здраво и да продължаваме да побеждаваме ", сподели още Златомир Загорчич за „ Дспорт “.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР